logo                                          Om oss | Boenden Familjehemsvård Uppdragsgivare | Kontakt    
Boenden

Ericsbo i samarbete med Stockholmsgårdarna kan nu erbjuda ett brett utbud av fastigheter i Stockholm med omnejd. Samtliga fastigheter gällande villor är av klass VK3B med tillhörande uppfyllda krav. Vi kan även erbjuda ett flertal lägenheter i och kring Stockholm. Våra kunder och hyresgäster är främst stat, kommun, landsting och företag. Våra fastigheter hyres ut i sin helhet eller som referensboende till personer som av olika anledningar har hamnat utanför den reguljära bostadsmarknaden.

Referensboende - en härligare vardag
För att må bra behöver vi få skratta, känna tillhörighet, känna oss behövda och kanske utmanas mellan varven. Vi kan nu erbjuda referensboenden. Ett referensboende fungerar som ett kollektivboende där man tillsammans med sina medboende tar ansvar för fastigheten och vardagen. Hyresgästen har sitt eget rum med tillgång till gemensamt kök och matsal. Det är av yttersta vikt att våra hyresgäster har en egen drivkraft, är motiverade och klarar av att inneha ett eget boende.
 
Kontaktperson
Kontaktpersoner står redo för samtliga boendefrågor samt är behjälpliga med sökande av framtida boende, frågor gällande lokala möjligheter, sysselsättning och aktivitet.

Kontakta oss för mer information.
ev-logo

-  Omsorg med hjärta  -